- Wie is Pedicare-SD?

Even voorstellen

Pedicure Petra Burema

Mijn naam is Petra Burema, als gediplomeerde pedicure en lid van 

brancheorganisatie ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep en kan ik verscheidende behandelingen aanbieden.

Momenteel ben ik naast mijn pedicure ook nog steeds werkzaam als gediplomineerd verpleegkundige.  

Het leveren van kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik dan ook zeer veel aandacht.

Hygiëne

Mijn praktijkruimte is ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiënische eisen. U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel en onder het genot van een kopje koffie of thee uw voeten laten verzorgen.Uiteraard zorg ik dat indien ik bij u op bezoek kom dat ook dan alles er hygienisch er aan toe gaat. 

Nattechniek

Ik behandel volgens de “nattechniek” methode. Dit voelt prettig koel en fris aan de voeten tijdens het frezen.

Natuurlijk is er tijdens de behandeling altijd de mogelijkheid voor een gezellig gesprek.U kunt een relaxte en verzorgende behandeling verwachten in combinatie met een gezellige sfeer.

ProVoet

Ik ben aangesloten bij ProVoet,  de branche-organisatie voor pedicures.Logo van Provoet Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. eder lid van Provoet ontvangt iedere maand het vakblad Podopost waar zeer veel informatie over nieuwe ontwikkelingen in staat. Verder organiseert Provoet lezingen, workshops, congressen en studiedagen. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat een pedicure die aangesloten is bij Provoet alle mogelijkheden zal benutten om in dit vak vakkundig te werk te gaan. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden!